Κυριακή, Απριλίου 06, 2008

!SOS! ART MY ASS !SOS!

!SOS! ART MY ASS !SOS!

Το 2007 ο Guillermo Vargas Habacuc, ένας αποκαλούμενος 'καλλιτέχνης' πήρε έναν αδέσποτο σκύλο από το δρόμο,τον μετέφερε σε μια γκαλλερί όπου τον έδεσε στον τοίχο. Τον άφησε εκεί έτσι ώστε να πεθάνει από δίψα και από πείνα.Για τις επόμενες μέρες, οι επισκέπτες της γκαλλερί γίνονταν μάρτυρες αυτής της παρωδίας 'τέχνης' χωρίς να αντιδράσει κανείς.Εν τέλει το δύστυχο ζώο πέθανε υποφέροντας, διψώντας και πεινώντας. Αυτό το συμβάν σας φαίνεται σωστό? Είναι τέχνη?Δυστυχώς το θέμα δεν τελειώνει εδώ. Η περιώνυμη Central American Biennial of Art αποφάσισεότι αυτή η κτηνωδία είναι όντως 'τέχνη', και έτσι ο 'καλλιτέχνης' Guillermo Vargas Habacuc προσκλήθηκε να επαναλάβει το 'έργο' του στην Biennial το 2008.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

Σας παρακαλούμε να λάβετε μέρος στην συλλογή υπογραφών εδώ

και να απαιτήσουμε την μη βράβευση/συμμετοχή/αποδοχή του εν λόγω ανθρώπου.

Το petition είναι στα Ισπανικά και λέει οτι δεν μπορούμε να ανεχτούμε τέτοιου είδους συμπεριφορές.Ας μην ξεχνάμε οτι πολλοί εγκληματίες ξεκίνησαν την 'καριέρα' τους φερόμενοι βάναυσα σε ζώα...Αν αντέχετε, στο Google θα βρείτε και υλικό του ακατανόμαστου.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ HOAX


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ

NAVIDAD


http://www.petitiononline.com/13031953/

4 σχόλια:

Sperthias/Voulis είπε...

Περιμενουμε να μαθουμε δημοκρατια απο εσας? Αυτοι που υποστηριζουν φιμωση ατομικων δικαιωματων μπορουν να μιλανε για δημοκρατια? Απαρνηθειτε την ΕΣΣΔ και μετα να μιλησουμε για δημοκρατια. Εμεις οι εθνικιστες σωσαμε την δημοκρατια απο την Κοκκινη χουντα του 49.Θα ειχανε καταντησει οι μανες σας σαν τις Ρωσιδες αν δεν νικουσε οι Δεξια του Κυριου. Χριστιανοι ειμαστε, μαλακες δεν ειμαστε να σας αφηνουμε μεσω και τις Πρεζα και του Τσιπρα να διαδιδετε τις ιδεες του Εγκληματια του Μαο.

Sperthias/Voulis είπε...

alavanosparody.blogspot.com

syriza tis itimenis

ATHENA είπε...

ΚΑΛΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕΣ ΕΣΥ?
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ?
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ?

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Γνωρίζω για τον "καλλιτέχνη", δε γνωρίζω γιατί αυτοί που βλέπαν το ζώο να υποφέρει δεν τον έδεσαν δίπλα του!...

@Sperthias/Voulis: Διαφωνώ μαζί σου. Σήμερα δεν έχουμε φίμωση των ατομικών δικαιωμάτων; Οι Ρωσσίδες "κατάντησαν" έτσι επί Καπιταλισμού, νομίζω... "Δεξιά του Κυρίου"; Τί επαφή έχει το παπαδαριό με τη διδασκαλία του Χριστού;