Κυριακή, Σεπτεμβρίου 17, 2006

ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΟΛΟΥΣ

ΠΛΗΝ ΠΕΡΙΚΑΛΛΟΥ
ΟΛΟΙ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΥΜΕ ΛΕΜΕ

ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΝΤΡΙΜΠΙΟΥΤΑΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΛΙ ΜΙΛΑΜΕ
mamaedo@gmail.com

ΜΕΛ ΚΑΙ ΞΟΥΘ ΣΕ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ

ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ :)

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 14, 2006

Θέλω να κοντριμπιουτάρω

εντάξει τώρα τα κατάφερα !!

Ι am a contributor κι εγώ !! τσ τσ τσ :-)

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 05, 2006

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ...

Εντάξει, δεν είμαι από σόϊ. Ούτε από τζάκι, που λένε. Από ταπεινή οικογένεια είμαι. Αυτή η ταπεινή οικογένεια (υπό την ευρύτερη έννοια) έχει βγάλει δύο σοβαρούς ανθρώπους: Εμένα κι έναν (αρκετά) μακρινό μου ξάδερφο.
Εγώ είμαι ένα ρεμάλι της κοινωνίας. Ο (μακρινός μου) ξάδερφος είναι αντιδήμαρχος στο δήμο Αθηναίων.

Κοίτα τώρα ρε μάγκα μου τι σκαρφίστηκε ο ξάδερφος, και μάλιστα αποφάσισε να το εφαρμόσει στη γειτονιά του (υπό την ευρύτερη, πάντα, έννοια):

Εισβολή... καγκουρό στην Αθήνα. Δεν πρόκειται για τα συμπαθή μαρσιποφόρα ζώα, αλλά για τους νέους, υπόγειους κάδους περισυλλογής και διαχωρισμού των απορριμμάτων, που θα τοποθετηθούν σε όλες τις γειτονιές της πόλης.

Οι νέοι κάδοι θα ζυγίζουν τα σκουπίδια κάθε πολίτη, ώστε, όσοι πετούν λιγότερα, να πληρώνουν και χαμηλότερα τέλη καθαριότητας.

«Είναι η πρώτη φορά που θα εφαρμοστεί για τους δημότες στην Ελλάδα το δόγμα 'ο ρυπαίνων πληρώνει'» λέει στην εφημερίδα Τα Νέα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθηναίων, Χρήστος Τεντόμας, αναφερόμενος στο πιλοτικό πρόγραμμα του δήμου.

Τα εξελιγμένα τεχνολογικά μηχανήματα, που αποκαλούνται «καγκουρό» λόγω του σχήματός τους, θα ξεκινήσουν να τοποθετούνται σταδιακά στην Αθήνα με αφετηρία την πλατεία Σ.Πέτρουλα - Αγίου Κωνσταντίνου Κολωνού, μέσα στις επόμενες ημέρες. Οι δημότες της περιοχής θα εφοδιαστούν με ειδική κάρτα, με την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιούν το μηχάνημα.


http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=734947&lngDtrID=244
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18627&m=N14&aa=1

Αμ' γι' αυτό δεν πήγε μπροστά η οικογένεια, ξάδερφε!!!!! Μια ζωή στην απόξω ήμασταν, επειδή υιοθετούσαμε ηλίθιες ιδέες!!!
Ακούς εκεί, "σκουπίδια με το κιλό"...
Πάτε καλά ρε? Ποιός σας τις δίδαξε αυτές τις κιεσμάλα? Σε ποιά σχολή τις έμαθες ρε ξάδερφε?

Και να πω ρε μπαγάσα ότι ξεκινάς την εφαρμογή τους από μια άσχετη γειτονιά, από την Κυψέλη, ας πούμε, να το καταλάβω!
Αλλά από τον Κολωνό ρε ξάδερφε? Από εκεί που σε ψηφίζει όλο το σόϊ (υπό την ευρύτερη έννοια)? Ντροπή ρε ξάδερφε να χαρατσώνεις το σόϊ!

Μια ζωή αυτοκαταστροφική ήταν αυτή η οικογένεια!!!! Κλαψ!
(Ακούς εκεί... "σκουπίδια με το κιλό"...)


Υ.Γ: Και πάλι καλά να λες ξάδερφε που μετακόμισε ο σύντροφος από τη γειτονιά... Θα μας άρχιζε οικογενειακώς στο δούλεμα...

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 02, 2006

Για να νικήσεις κάποιον αντίπαλο, δεν αρκεί να είσαι ανώτερός του.
Για να νικήσεις κάποιον αντίπαλο, απαιτείται να εξισωθείς μαζί του. Απαιτείται να μπεις μέσα του, να μπεις στο σώμα και στη σκέψη του, να μετενσαρκωθείς στον αντίπαλό σου, να τον μελετήσεις, να αναλύσεις τον εαυτό σου με το μυαλό του αντιπάλου σου. Κατά κάποιον τρόπο, πρέπει να αγαπήσεις τον αντίπαλό σου.
Αμέσως μετά, θα είσαι σε θέση να τον νικήσεις.

14 Αυγούστου 1994.
Κλειστό στάδιο "SkyDom" του Τορόντο.
Αγώνας μπάσκετ: Ελλάδα - Dream Team II.
Η Ελλάδα έχει χάσει (έχει συντριβεί) με 97-58. Ωστόσο, έχει καταφέρει 2 σημαντικά επιτεύγματα: Είναι η μοναδική (ως τότε) ομάδα που έχει φάει (από κοτζάμ ντρημ τημ) λιγότερους από 100 πόντους, και είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να προηγείται (επί της Ντρημ Τημ) για οχτώμισι ολόκληρα λεπτα...
Ακόμα και αυτά τα δύο ταπεινά επιτεύγματα, στάθηκαν ικανά να τσαντίσουν τον παίκτη της αμερικάνικης ομάδας Derrick Coleman, ο οποίος, εκνευρισμένος, δήλωσε αμέσως μετά το ματς:
"Βασικά οι Ελληνες προσπαθούσαν γιά κάτι καινούριο παίζοντας εναντίον μας. Ισως να προσπαθούσαν ...να ξεφουσκώσουν τη μπάλα"!

Αμ' δε γίνεται έτσι κυρ-Coleman μου... Δεν είναι νοοτροπία αυτή... Μαθηματικά οδηγείσαι στην ήττα αν ακολουθείς τέτοια νοοτροπία...
Είδες τώρα τι έγινε, 12 χρόνια μετά, κυρ-Coleman μου? Τελικά η Ελλαδάρα κατάφερε να ξεφουσκώσει τη μπάλα... Και μαζί να ξεφουσκώσει και τη φυσιωμένη νοοτροπία των ομοφρόνων σου...

Γι' αυτό σου λέω κυρ-Coleman μου:
Για να νικήσεις κάποιον αντίπαλο, δεν αρκεί να είσαι ανώτερός του.
Για να νικήσεις κάποιον αντίπαλο, απαιτείται να εξισωθείς μαζί του. Απαιτείται να μπεις μέσα του, να μπεις στο σώμα και στη σκέψη του, να μετενσαρκωθείς στον αντίπαλό σου, να τον μελετήσεις, να αναλύσεις τον εαυτό σου με το μυαλό του αντιπάλου σου. Κατά κάποιον τρόπο, πρέπει να αγαπήσεις τον αντίπαλό σου.
Αμέσως μετά, θα είσαι σε θέση να τον νικήσεις.


ΠΡΚΛΣ